Nieuwe solis Juice Fountain Pro 843

Solis Juice Fountain 843 Pro, RVS.
Machine is NIET gebruikt en ziet er dus nog perfect uit.In een opwelling gekocht en niet gebruikt.. dus tijd om 'em te verkopen.

Dit is echt een super-machine van een geweldige kwaliteit, die met z'n krachtige motor uit elk stuk fruit heerlijk sap perst. De (kurkdroge) pulp vang je op in de afvalemmer (even een plastic zakje erin en je gooit het zo weg). Er passen zelfs hele stukken appel in; je hoeft het klokhuis niet te verwijderen, de machine weet er wel raad mee. Het sap vang je op in de bijgeleverde sapkan van 1 liter (met deksel). Deze past in de deur van de koelkast.

Winkelprijs is rond de 350 euro. Gaat alleen weg bij een goed bod.

"Deze Solis 843 is een krachtige sapcentrifuge gemaakt van RVS en gietaluminium. De motor heeft een vermogen van 1200 watt waardoor deze Juice Fountain Pro met een maximaal toerental van 13.000 per minuut geschikt is voor het verwerken van harde groente en fru it zoals appels en wortels. Het apparaat kent ook een lage snelheid van 6.000 toeren met minuut voor het verwerken van zachte groente en fruit zoals tomaat en banaan. Met deze Solis 843 kun je pulp van sap scheiden, waarna de pulp wordt opgevangen in de pulpbak en het sap terecht komt in de meegeleverde sapkan van 1 liter. De grote vulopening van 75mm zorgt ervoor je gemakkelijk hele stukken groenten en fruit kunt verwerken waardoor je extra makkelijk en snel een heerlijke verse sap kunt bereiden."

Ik heb voor de snelheid foto's van internet geplaatst, maar op verzoek kan ik je uiteraard foto's mailen van de machine die ik verkoop. Stuur me dan even een mailtje!

Zowel ophalen als versturen is mogelijk.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties!
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Keukenmachines

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger